ArtClass - Logo

Workshops voor bedrijven

Art Class organiseert een workshop voor bedrijven, waarbij creativiteit, inspiratie en vooral teambuilding altijd centraal staan. De workshop is leuk voor de opening van de zaak, personeelsuitjes en natuurlijk teambuilding! Meer weten? Lees dan snel verder!

Wij komen gezellig bij jullie bedrijf of op een andere locatie naar keus. Natuurlijk zorgen wij voor alle benodigdheden, zoals schilderezels, verf, kwasten en afdekmateriaal. Uiteraard mogen jullie de kunstwerken houden!

Kosten
Deze workshop kost € 65,- per persoon

De prijs is inclusief schildersmaterialen, zoals schildersdoeken, verf, gebruik kwasten en schildersezels. Er wordt uitsluitend met kwaliteitsmaterialen gewerkt.

De prijs bij een “totaalkunstwerk” is gebaseerd op doeken van 40×40 cm en bij groepswerk zijn de doeken 60×80 cm. In overleg zijn andere maten mogelijk.

Hiervoor krijg je bovendien een origineel plan voor een totaalkunstwerk waarin elementen van jouw bedrijf verwerkt worden, zoals het logo, huisstijlkleuren, producten en eventuele andere elementen.

Je krijgt deskundige uitleg en begeleiding van één of meerdere kunstenaars, afhankelijk van de groepsgrootte.

Aanmelden

De Workshops

ArtClass - Schilder workshop

Totaalkunst

Tijdens deze workshop gaan we samen als groep een zogeheten totaalkunstwerk maken. Hierbij schildert iedere deelnemer een onderdeel. Zodra iedereen klaar is, zullen alle verschillende onderdelen van de deelnemers samengevoegd worden tot een totaalkunstwerk!

Deze workshop is geschikt voor een opening van een bedrijf, een gezellig personeelsuitje of een middag teambuilden! 

Aanmelden