ArtClass - Logo

Mirakeltjes

De wensengeltjes, oftewel Mirakeltjes, zijn een grote hit! Deze Mirakeltjes zijn handgemaakt en bestaan uit één of twee natuurstenen met de daarbij behorende krachten. Onze Mirakeltjes zitten in uniek acryl gegoten doosjes.

Mirakeltjes én hun doosje zijn ontzettend leuk om te geven aan dierbaren of vrienden. Des te meer omdat wij bij elk Mirakeltje een uitleg geven over het bijbehorende Afrikaanse ritueel. In Afrika maakt men het doosje namelijk voorzichtig open, fluistert er een wens in en maakt het doosje weer dicht.

Lijkt het jou leuk om een eigen Mirakeltje te maken? Wij bieden dit aan als workshop. Tijdens deze workshop maak je maar liefst zes Mirakeltjes én zes acryl gegoten doosjes. 

Tarieven
Deze workshop kost € 50,- per persoon. Dit bedrag is inclusief de doosjes, de natuurstenen, verf en een instructie over het acryl gieten.

Mirakeltje kopen?
Het is ook mogelijk om een los Mirakeltje te kopen. Via onderstaande knop kun je gemakkelijk een Mirakeltje kopen. De prijs voor één Mirakeltje is € 7,50 exclusief verzendkosten

Aanmelden

Aanmelden

Mirakeltje

Wat leuk dat je interesse hebt in een Mirakeltje! Via onderstaand formulier kun je deze gemakkelijk aanvragen. Zodra het formulier is verstuurd, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.